ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

"به نام پروردگار مهربان"

ضمن عرض تبریک و خوش آمدگویی به دانشجویان محترم جدیدالورود و آرزوی سلامتی و تندرستی، اداره آموزش دانشکده پرستاری قوچان به اطلاع می رساند

با توجه به شرایط ایجاد شده و شیوع بیماری کووید19 ، تمامی خدمات این اداره به صورت الکترونیک و غیر حضوری ارائه می شود.

لذا توصیه می گردد از مراجعه حضوری خودداری و موارد ذیل را به دقت مطالعه نمایند. درصورت هرگونه ابهام و یا داشتن سوال با شماره تلفن/ایمیل کارشناس آموزش دانشکده

به آدرس ذیل تماس حاصل نمایند.

شماره تماس با اداره آموزش: 05147217118

انتخاب واحد :انتخاب واحد دانشجویان جدیدالورود توسط کارشناس اداره آموزش دانشکده انجام می گردد.

دانشجویان شهریه پرداز جهت تایید انتخاب واحد می بایست با واحد حسابداری دانشکده (47237702-051)تماس حاصل نمایند. پس ازتاییدیه پرداخت، انتخاب واحد

این دسته از دانشجویان تثبیت و در غیر اینصورت حذف می گردد.

قابل ذکر است تمامی مراحل به صورت الکترونیک انجام می گردد.

سیستم جامع آموزش: در سامانه سیپاد کلیه خدمات آموزشی از قبیل انتخاب واحد، حذف واضافه، مشاهده نمرات، ارسال درخواست های دانشجویی و... انجام می گردد.

نام کاربری و رمز عبور به ترتیب شماره دانشجویی و کد ملی دانشجو می باشد

سامانه مروارید(پرتال دانشجویی سیپاد)

چک کردن انتخاب واحد با برنامه کلاسی:

ورود به سامانه مروارید  امور آموزشی  فرم تثبیت انتخاب واحد

شرکت در کلاس های مجازی: دانشجویان عزیز با توجه به اینکه تمامی کلاسها به صورت مجازی برگزار می گردد،  برای شرکت در کلاسها به سامانه نوید مراجعه نمایید.

دسترسی به سامانه نوید :

ورود به سامانه مروارید  امور آموزشی سامانه آموزش مجازی نوید درس های جاری

تذکر : چنانچه درسی مطابق انتخاب واحد شما، در سامانه نوید قابل مشاهده نبود با کارشناس آموزش دانشکده تماس حاصل نمایید.

با آرزوی سلامتی و تندرستی ، موفق و پیروز باشید.

اداره آموزش دانشکده پرستاری شهرستان قوچان