
مهندس محمدحسین کاهانی زاده


دکتر حمید ماروسی


** بهره گیری از قوانین و مقررات جاری، آخرین یافته های علمی مرتبط با ایمنی و سلامت مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی واستانداردهای ملی وبین المللی در بررسی و اظهارنظرها
** ایجاد هماهنگی با سازمان غذا و دارو در تدوین ضوابط و مقررات و دستورالعمل های مرتبط با مواد غذایی و بهداشتی
** همکاری با اداره کل نظارت و ارزيابي فرآورده هاي غذایي، آرايشي و بهداشتي در خصوص اجرای طرح های ملی ایمنی غذا
** تأمین سلامت و رضایت مصرف کنندگان مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
** برنامه ریزی و ساماندهی و هماهنگی بین بخش هاي مختلف و راهنمایی کارشناسان تحت سرپرستی
** رسیدگی به درخواست ها، نامه ها و شکایات و استعلام ها و مدارک و نمونه های رسیده و ارجاع به کارشناسان و نظارت برگردش امور و اقدام در جهت رفع مشکلات و نارسائی ها
** نظارت بر فعالیت فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی و بسته بندی و نگهداری و عرضه مواد غذايی، آرایشی و بهداشتی و کنترل کیفیت محصولات تولیدی و نمونه برداری از طریق اعزام کارشناسان به حوزه تحت پوشش دانشگاه
** تشکیل کمیسیون بررسی و صدور پروانه های بهداشتی مؤسسات مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی جهت بررسی، تأیید، صدور و تمدید مجوزهای بهداشتی شامل بهره برداری، مسئول فنی، ساخت و شناسه نظارت کارگاهی واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی
** نظارت بر رعایت قوانین و ضوابط در صدور پروانه ها
** کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های غذايی و آشامیدنی و جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف
** کنترل و بهبود شرايط تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی و جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف
** همکاری در برگزاری جلسات، کارگروه ها، سمینارها و کارگاه ها
** نظارت بر اجرای ماده ١١ قانون مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی (برچسب گذاري)
** بهره گیری از سیستم کنترل کیفیت HACCPدر تدوین سیاست ها و ضوابط کلی در خصوص ایمنی غذا
** هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق با قوانین GMP-GHP-HACCPو همکاری های لازم در زمینه اخذ گواهی نامه های فوق
** رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی در کمیسیون ماده ١١ تعزیرات حکومتی، تکمیل و ارسال پرونده های متخلفین به مراجع قضایی بر اساس نوع تخلف (دادسرا ویژه رسیدگی به جرایم پزشکی بهداشتی و دارویی و یا سازمان تعزیرات حکومتی)
** نظارت بر تغییر کاربری فرآورده های تولیدی غیر قابل مصرف انسانی
** بررسی و پیگیری موارد شکایات واصله به اداره در خصوص عرضه محصولات تقلبی و غیر قابل مصرف
** نظارت بر معدوم نمودن کالاهای تاریخ گذشته، فاقد مجوز با توجه به نامه های ارسالی از سوی اداره کل نظارت و ارزيابي فرآورده هاي غذایي آرايشي و بهداشتي
** پايش محصولات غذايي، آرايشي، بهداشتي در سطح عرضه (PMS)
** ارتقاء اطلاعات و توانمندی مسئولین فنی در انجام وظایف
** آموزش، اطلاع رسانی و صدور اطلاعیه های لازم جهت بالا بردن آگاهی عمومی در خصوص سلامت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی